#

Bestelling en Levering

Bestelling en Levering

Four The Seasons selecteert "met Liefde, voor jou en de 4 Seizoenen" exclusieve producten die jouw Vier Seizoenen verrijken. Dit in combinatie met een uitstekend gevoel voor de klantenservice die wij bieden. Onze Klanten zijn ons bestaansrecht en wij zijn daarvoor 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar!

Wil je jouw seizoen nog mooier maken met mooie betaalbare exclusieve producten kijk dan rustig even rond en laat je inspireren!

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen.

Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier in het buitenland versturen hanteren wij een gemiddelde levertijd van 7 tot 15 werkdagen. Helaas hebben wij ook te maken met het Coronavirus. De levertijden kunnen hierdoor vertraging oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Altijd GRATIS Verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor onze rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid voor nodig. Je krijgt dus nooit te maken met verborgen verzendkosten en weet dus precies waar je aan toe bent.

 

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.